Stödstrumpor 

Stödstrumpor mönstrade och roliga stödstrumpa, randiga stödstrumpor.
Apotekets med god kvalité för både dam och herr. Köp bekväma snygga stödstrumpor med mönster hos oss och förbygg åderbråck!

Visar 1 - 12 av 113 artiklar
Visar 1 - 12 av 113 artiklar

Stödstrumpor hjälper dig som har problem med cirkulationen genom att transportera bort blod från fötterna och underbenen till låren. Strumporna hjälper dig som har problem med svullnad i fötter och anklar, är gravid, har ett stående arbete eller bara är trött i benen och fötterna.

Ett par stödstrumpor är med andra ord den bästa hjälp du kan få när du har problem med svullna ben, ömmande fötter och dylikt. Lider man av svullna ben under längre tid bör man även uppsöka läkare.

Vilka stödstrumpor har Strumpis?

Stödstrumpor tryck mäts i millimeter kvicksilver och olika delas in i olika kategorier. Vi har delat in dem i dessa kategorier:

Stödstrumpor i kompressionsklass 1, 15-21 mmHg

Dessa hjälper till vid måttlig svullnad och passar bra vid tidiga tecken på kroniska problem. De är även utmärkta för dig som är trött i benen efter en lång arbetsdag eller för dig som ska flyga långt.

Roligare stödstrumpor

Det var inte länge sedan stödstrumpor bara gick att köpa på apoteket. Det fanns inte många färger och modeller att välja på. Ett ganska tråkigt utbud för alla som behöver "stödisar" tyckte vi. Vårt mål är att ha stödstrumpor som ser ut som vanliga strumpor i olika färger, med ränder och med prickar. Du kan också hitta snygga stödstrumpor som ser ut som ett par nylonstrumpor

Till vintern kan du hitta våra strumpor i ull om du är frusen. Eller varför inte stödstrumpor i bambu om du vill ha ett par riktigt mjuka och sköna stödisar.