Stödstrumpor

Stödstrumpor - för bättre hälsa och komfort vid aktiviteter i stående, sittande eller långa resor Stödstrumpor är inte bara bra för att förebygga obehaglig svullnad och trombos, de kan också hjälpa till att motverka åderbråck och andra kärlrelaterade sjukdomar.

Och du behöver inte ens gå till läkaren för att få recept på dem - stödstrumpor finns tillgängliga utan recept och kan oftast väljas ut baserat på din sko- och klädstorlek. Hos Strumpis hittar du ett brett utbud av stödstrumpor för alla tillfällen och personligheter.

Vi har stödstrumpor

För motion och komfort, samt speciella strumpor för riskgrupper som gravida eller äldre med sjukdomar som åderbråck, åderförkalkning eller diabetes. Vi har även stödstrumpor som är speciellt framtagna för att ge det optimala stödet. Och glöm inte att stödstrumpor inte behöver vara tråkiga! Vi har ett brett utbud av stödstrumpor i olika färger och mönster, inklusive ränder och prickar.

Du kan också hitta snygga stödstrumpor som ser ut som vanliga nylonstrumpor. Vi har även stödstrumpor i ull för vintertider och mjuka stödstrumpor i bambu. Nytt för aktiva människor: vi har nyligen lanserat ett sortiment av stödstrumpor med extra stöd och stötdämpning för löpning och andra fysiska aktiviteter.

Vi hoppas att vi har kunnat skapa stödstrumpor som är både bekväma och snygga, så att människor inte behöver känna sig obekväma när de bär dem.

© Copyright 2011-2023 Panatta Of Sweden AB OrgNr: 556961-5809