Stödstrumpor mönstrade och roliga stödstrumpor

Stödstrumpor mönstrade och roliga stödstrumpa, randiga stödstrumpor Apotekets med god kvalité för både dam och herr. Köp bekväma snygga stödstrumpor med mönster hos oss och förebygg åderbråck!

Stödstrumpor kan de flesta behöva någon gång i livet. Ett par stödstrumpor underlättar för dig att promenera, arbeta och ha roligt - leva fullt ut helt enkelt. Dessutom lindrar de dina svullna ben och ömmande fötter. Behöver man dessa strumpor varje dag så vill man gärna kunna variera sig med roliga, färgglada, mönstrade strumpor - vi har tagit ett stort kliv mot fler och roligare modeller jämfört med de som brukar finnas på apoteket. Vi har också flera modeller i bambu för dig som vill ha riktigt sköna stödstrumpor.

Om man har drabbats av svullna ben så är ett par stödstrumpor en enkel väg till ett aktivt liv och ha friheten att orka längre. Kolla in alla våra modeller nedan!

Stödstrumpor hjälper dig som har problem med cirkulationen genom att transportera bort blod från fötterna och underbenen till låren. Strumporna hjälper dig som har problem med svullnad i fötter och anklar, är gravid, har ett stående arbete eller bara är trött i benen och fötterna.

Ett par stödstrumpor är med andra ord den bästa hjälp du kan få när du har problem med svullna ben, ömmande fötter och dylikt. Lider man av svullna ben under längre tid bör man även uppsöka läkare.

© Copyright 2011-2021 Panatta Of Sweden AB