Stödstrumpor

Stödstrumpor kan vara det som hjälper dig att inte bara orka med en dag på jobbet utan även träna och ha kul efter jobbet.
För aktiviteter i stående, sittande eller långa resor med bil, tåg eller flygplan, motverkar de inte bara en obehaglig svullnad av benen, men också trombos, åderbråck MM.

Stödstrumpor behöver inte vara individuellt uppmätta eller justerade och finns även utan recept. Din sko-och/eller Klädstorlek ger information om vilka strumpor som är de rätta för dig.

Här hittar Ni marknadens bästa utbud av roliga, mönstrade. färgglada stödstrumpor.

Vilka stödstrumpor har Strumpis?

Stödstrumpornas tryck mäts i millimeter kvicksilver och olika delas in i olika kategorier. Vi har delat in dem i dessa kategorier:

Stödstrumpor i kompressionsklass 1, 15-21 mmHg

Dessa hjälper till vid måttlig svullnad och passar bra vid tidiga tecken på kroniska problem. De är även utmärkta för dig som är trött i benen efter en lång arbetsdag eller för dig som ska flyga långt.

Roligare stödstrumpor

Det var inte länge sedan stödstrumpor bara gick att köpa på apoteket. Det fanns inte många färger och modeller att välja på. Ett ganska tråkigt utbud för alla som behöver "stödisar" tyckte vi. Vårt mål är att ha stödstrumpor som ser ut som vanliga strumpor i olika färger, med ränder och med prickar. Du kan också hitta snygga stödstrumpor som ser ut som ett par nylonstrumpor

Till vintern kan du hitta våra strumpor i ull om du är frusen. Eller varför inte stödstrumpor i bambu om du vill ha ett par riktigt mjuka och sköna stödisar.

© Copyright 2011-2022 Panatta Of Sweden AB OrgNr: 556961-5809