Stödstrumpor

Kan de flesta behöva någon gång i livet.
Ett par stödstrumpor underlättar för dig att promenera, arbeta och ha roligt - leva fullt ut helt enkelt. Dessutom lindrar de dina svullna ben och ömmande fötter. Behöver man stödstrumpor varje dag så vill man gärna kunna variera sig roliga, färgglada, mönstrade strumpor - vi har tagit ett stort kliv mot roligare stödstrumpor än de som brukar finnas på apoteket. Vi har också strumpor i bambu för dig som vill ha riktigt sköna stödstrumpor och de blir bara mjukare ju mer du använder dessa. För dig med svullna ben så är ett par stödstrumpor en enkel väg till ett aktivt liv och ha friheten att orka längre. Stödstrumpor hjälper dig som har problem med cirkulationen. De hjälper till att transportera bort blod från fötterna och underbenen till låren för vidare transport. Stödstrumpor hjälper dig som har problem med svullnad i fötter och anklar. De hjälper också dig som är gravid, har ett stående arbete eller bara är trött i benen och fötterna. Ett par stödstrumpor är med andra ord den bästa hjälp du kan få när du har problem med svullna ben, ömmande fötter och liknande problem. Har man problem med svullna ben under längre tid bör man inte bara köpa stödstrumpor utan också uppsöka läkare.

Vilka stödstrumpor har Strumpis?

Stödstrumpor tryck mäts i millimeter kvicksilver och olika stödstrumpor delas in i olika kategorier. Vi har stödstrumpor i dessa kategorier: Stödstrumpor kompressionsklass 1, 15-21 mmHg: Dessa stödstrumpor hjälper till vid måttlig svullnad och passar bra vid tidiga tecken på kroniska problem. Men stödstrumpor är också utmärkta för dig som är trött i benen efter en lång arbetsdag. Ett par stödstrumpor av kompressionsklass 1 är perfekta för dig som ska flyga långt. Vi har framför allt stödstrumpor i kompressionsklass 1 eftersom de är de vanligaste stödstrumporna. Roliga stödstrumpor Det var inte länge sedan stödstrumpor bara gick att köpa på apoteket. Det fanns svarta stödstrumpor, vita stödstrumpor och något som kallades hudfärg. Ett ganska tråkigt utbud för alla som behöver ""stödisar"" på apotek tyckte vi. Vårt mål är att ha stödstrumpor som ser ut som vanliga strumpor i färger, med ränder eller prickar. Du kan hitta snygga stödstrumpor som ser ut som ett par nylonstrumpor Till vintern kan du hitta stödstrumpor i ull om du är frusen. Eller varför inte stödstrumpor i bambu om du vill ha riktigt mjuka och sköna stödisar.

Stödstrumpor

Stödstrumpor kan vara det som hjälper dig att inte bara orka med en dag på jobbet utan även träna och ha kul efter jobbet. Här kan ni hitta marknadens bästa utbud av stödstrumpor. Ju högre mmHg (millimeter kvicksilver) dess då mer stöd ger stödstrumporna. Ett tips är att ha strumpor i flera olika kompressionsklasser för att du ska ha olika mycket stöd beroende på dagens aktiviteter och form. Saknar du en modell eller färg av stödstrumpor?

Hör av dig till oss så fixar vi det!

Stödstrumpor hos Oss?

Stödstrumpor kan de flesta behöva någon gång i livet.

Ett par stödstrumpor underlättar för dig att promenera, arbeta och ha roligt - leva fullt ut helt enkelt. Dessutom lindrar de dina svullna ben och ömmande fötter.

Behöver man stödstrumpor varje dag så vill man gärna kunna variera sig, roliga, färgglada, mönstrade strumpor - vi har tagit ett stort kliv mot roligare stödstrumpor än de som brukar finnas på apoteket. Vi har också strumpor i bambu för dig som vill ha riktigt sköna stödstrumpor och de blir bara mjukare ju mer du använder dessa. För dig med svullna ben så är ett par stödstrumpor en enkel väg till ett aktivt liv och ha friheten att orka längre.

Kort sagt är stödstrumpor för dej som står och går mycket

Stödstrumpor hjälper dig som har problem

Med cirkulationen genom att transportera bort blod från fötterna och underbenen till låren. Strumporna hjälper dig som har problem med svullnad i fötter och anklar, är gravid, har ett stående arbete eller bara är trött i benen och fötterna.

Ett par stödstrumpor är med andra ord den bästa hjälp du kan få när du har problem med svullna ben, ömmande fötter och dylikt. Lider man av svullna ben under längre tid bör man även uppsöka läkare.

Stödstrumpor tryck mäts i millimeter kvicksilver

Och olika delas in i olika kategorier. Vi har delat in dem i dessa kategorier:

Stödstrumpor i kompressionsklass 1, 15-21 mmHg

Dessa hjälper till vid måttlig svullnad och passar bra vid tidiga tecken på kroniska problem. De är även utmärkta för dig som är trött i benen efter en lång arbetsdag eller för dig som ska flyga långt.

Stödstrumpor roliga

Det var inte länge sedan stödstrumpor bara gick att köpa på apoteket. Det fanns inte många färger och modeller att välja på. Ett ganska tråkigt utbud för alla som behöver "stödisar" tyckte vi. Vårt mål är att ha stödstrumpor som ser ut som vanliga strumpor i olika färger, med ränder och med prickar. Du kan också hitta snygga stödstrumpor som ser ut som ett par nylonstrumpor

Till vintern kan du hitta våra strumpor i ull om du är frusen. Eller varför inte stödstrumpor i bambu om du vill ha ett par riktigt mjuka och sköna stödisar.

© Copyright 2011-2022 Panatta Of Sweden AB